Antrenamente Outdoor

I. Grup Training

Sedinte cu locatii in Bucuresti – Ilfov (2 – 5 participanti / sedinta)

In functie de locatia aleasa la acest tip de antrenament vom pune accent pe invatarea si aprofundarea atat tehnicilor de MTB cat si tehnicilor de antrenament. Vom analiza nivelul de pregatire a cursantilor(in general vom incerca sa formam grupuri cu nivel de pregatire apropiat cu exceptia grupurilor care vor veni déjà formate), vom aprofunda noi tehnici si le vom imbunatatii pe cele cunoscute. In functie de nivelul cursantilor, vom trece prin toate tehnicicle de baza ale MTB-ului si antrenamentului sportiv. Vom invata si aprofundata de la simplul control al bicicletei pe diferite tipuri de traseu pana la sariturile de pe si peste anumite obstacole.

1 sedinta – 100 lei
3 sedinte – 270 lei
6 sedinte – 480 lei
12 sedinte – 840 lei

Durata: ~ 2 ore

Orar: Datele si orele vor fi stabilite de comun acord.

II. Personal Trainer

Sedinte cu locatii in Bucuresti – Ilfov (1 participant / sedinta)

Vom face la fel ca si la “grup trainer” doar ca aici toata atentai va fi directionata asupra unei singure persoane. In functie de locatia aleasa la acest tip de antrenament vom pune accent pe invatarea si aprofundarea atat tehnicilor de MTB cat si tehnicilor de antrenament. Vom analiza nivelul de pregatire al cursantului, vom aprofunda noi tehnici si le vom imbunatatii pe cele cunoscute. In functie de nivelul sau, vom trece prin toate tehnicicle de baza ale MTB-ului si antrenamentului sportiv. Vom invata si aprofundata de la simplul control al bicicletei pe diferite tipuri de traseu pana la sariturile de pe si peste anumite obstacole.

1 sedinta – 150 lei
3 sedinte – 420 lei
6 sedinte – 780 lei
12 sedinte – 1320 lei

Durata: ~ 2 ore

Orar: Datele si orele vor fi stabilite de comun acord.

III. Joy Ride

Sedinte cu locatii in Bucuresti – Ilfov (pana la 10 participanti / sedinta)

Acest antrenament este dedicat acumularii de experienta pe trasee si pentru a aprofunda tehnicile invatate. La acest tip de antrenament nu vom pune foarte mare acent pe tehnici, vom pune accent pe felul cum le vom aplica pe diferite tipuri de traseu. Ideal pentru cei dornici sa se mentina in forma si care-si doresc sa parcurga periodic trasee MTB impreuna cu un profesionist.

Pret: 60 Lei / participant / sedinta

Durata: 1 ora 30 min – 3 ore (in functie de traseu)

Orar: Datele si orele vor fi stabilite de comun acord.

IV. Sedinte la munte

Sedinte cu locatii in Campulung Muscel (5 – 12 participanti / sedinta)

Ideal ca si teambuilding pentru echipe care-si doresc un mediu nou in care sa se relaxeze. Acest tip de antrenament dureaza 2 zile si are loc in Campulung Muscel unde veti vizita in cadrul antrenamentului muntii Iezer-Papusa, Stramtu, Ciocanu, Matau.

 

Pentru mai multe detalii, contactati Razvan Juganaru – 0755.122.111.